Evomag da cartile pe fata, de Black Friday

, 23 Noi, 13:15

Stim cu totii ca anul trecut au fost ceva „probleme” cu site-urile participante la Black Friday, mai ales in momentul in care se apropiau stocurile de final. Mai exact acele probleme se refera la oprirea in mod constient ale acelor site-uri pentru a mai diminua solicitarile clientilor.

EvoMag campanie black friday

Evomag pare ca a mers putin prea departe cu mesajul respectiv. Pe ideea ca o imagine spune o mie de cuvinte, aveti imaginea mai sus. Cred ca am vazut-o de nenumarate ori la miezul noptii si vad ca a inceput sa apara si azi dimineata, insa, doar de putina vreme am realizat ca imaginea pare sa fie o aluzie mai putin eleganta la cele intamplate anul trecut. Dragii mosului, asadar tolba mea de cadouri este aproape goala, ia mai faceti si voi o mica pauza, ce va trebuie atatea produse pana la urma? In alta ordine de idei comenzile sunt limitate la 1 produs / comanda /client. Eu daca de exemplu vreau sa imi iau un prajitor de paine si un laptop… nu voi putea. Inteleg ca nu am voie sa imi cumpar doua prajitoare de paine insa la produse diferite de ce este impusa aceasta limitare?

Pe de alta parte reducerile sunt destul de bune, ofertele multiple, newsletter-ul/frontpage-ul bine realizat, de ce insa trebuie sa ne ofensam clientii, cel putin pe cei care au cunostinte despre acest fenomen?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Stiu ca altceva nu ai ce face decat sa faci reclama negativa un site.

Fiecare magazin isi alege politica lui de vanzare. Daca erai atent putin la reduceri, vedeai ca aveau redeceri si de 1000 ron la laptop-uri si etc. Mi se pare normal sa cumperi un produs cu o asemenea oferta, doar nu te asteptai sa iei 100 produse cu oferta aceea si sa te imbogatesti cu banii ramasi peste noapte.

Celelalte magazine au avut reducerile mai mici si logic ca puteai face comenzi cu mai multe produse.

Acel mesaj arata ca sunt prea multi vizitatori momentan, nu trebuie sa tragem presupuri aiurea de la o simpla imagine. Vrei sa zici ca si-au inchis magazinul intentionat? Ce aberatie poti spune, toate magazinele au fost picate nu doar evomag, in fine, fiecare are o perceptie.

Daca tu crezi ce ai redat in articol asta nu inseamna ca e si adevarat, mai arunca un ochi prin gura targului si vezi ce ‘cacat’ a facut pcgarage si emag apoi vina si urla ca evomag face ce face.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail