EnemyGraph: Unda verde la dislike pe Facebook!

EnemyGraph: Unda verde la dislike pe Facebook!

facebooksign

EnemyGraph este cea mai potrivita si necesara aplicatie pe care ne-am dorit-o pana acum pe Facebook! 😀

Rezolvand problema dislike-ului sau mai degraba a hate-ului pe popularul website de socializare, aplicatia are toate sansele sa castige o rata de adoptie foarte mare. Este accesibila gratuit la adresa www.enemygraph.com. EnemyGraph va permite sa va creati liste de inamici sau oameni, trenduri sau activitati pe care nu le suportati.

Lasand la o parte faptul ca pe primele locuri se afla Justin Biber, FarmVille sau Internet Explorer, o astfel de extensie are potentialul perfect de popularizare. Avand in vedere ca aduce cateva scantei in lumea retelelor de socializare, EnemyGraph este exact locasul care in care puteti merge cand v-a suparat seful sau v-a enervat un film care credeati ca va fi bun in momentul in care l-ati vazut la cinema. In cazul in care aveti persoane care va sunt mai mult decat inamici, exista si o categorie speciala.

Plecand de la ideea ,,oamenii sunt motivati si conectati si de lucrurile pe care nu le suporta, nu doar de cele pe care le adora”, nu putem decat sa ne bucuram de o asemenea dezvoltare a lui Dean Terry.