20 mai 2012 | 14:00

Eee Pad Transformer TF101 primeste un update OTA

ACTUALITATE
Eee Pad Transformer TF101 primeste un update OTA

asus-eee-pad-transformer-57

Incercand sa rezolve o parte din problemele software ale lui TF101, ASUS a mai lansat un update pe calea aerului – OTA, pentru populara tableta.

Crescand versiunea firmware-ului la 9.2.1.24, ASUS a  promis un impuls pe partea de stabilitate a primului Transformer. Cu TF101 fost sesizate mai multe probleme cu restartari aleatorii ale dispozitivului, plus instante in care terminalul era pus in standby si nu isi mai revenea – sleep of death. Desi au mai fost sesizate inca astfel probleme pe formul XDA-Developers, nou update adreseaza in principal problema stabilitatii sistemului de operare.

Utilizatorii tabletei primesc si functii noi. O functie specifica Android 4.0 – Face Unlock incepand de azi vine pe Eee Pad Transformer. De acum utilizatorii isi vor putea debloca dispozitivul doar cu ajutorul fetei. Clientul de email nativ beneficieaza de asemenea de cateva noutati. Mesajele din inbox sunt grupate in sfarsit pe thread-uri. Va puteti configura raspunsuri de tip out-of-office direct de pe tableta si, nu in ultimul rand, va puteti programa in ce moment al zilei sa fie descarcate emailurile noi.

Daca nu sunteti invitat la update de softul tabletei, noua versiune poate fi descarcata si manual de pe site-ul de support al ASUS. In cazul in care optati pentru metoda manuala, va recomand sa aveti mare grija ce firmware descarcati, deoarece sunt personalizate pentru diverse zone ale globului si nu sunt compatibile intre ele.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele