Ebook-urile devin tot mai citite

Ebook-urile devin tot mai citite

ebook reader

Daca pana acum discutam de cartile electronice si de ebook readere ca de ceva special, mai neobisnuit sau mai putin intalnit, se pare ca lucrurile se schimba rapid, iar odata cu tehnologia se modifica si preferintele oamenilor.

Conform engadget.com, inevitabilul s-a produs: „Utilizatorii de readere citesc mai multe carti decat cei care nu utilizeaza un asemenea dispozitiv”. Mai exact, un posesor de Kindle, Nook sau Kobo a citit in medie 24 de titluri anul trecut, fata de 15 carti parcurse de un cititor obisnuit.

Evident, sunt multe variabile de luat in calcul, insa credeti ca asistam la ascensiunea literaturii digitale si a intregii industrie creata in jurul ei sau ar fi un hazard sa afirmam acest lucru?

Oricum, conform aceluiasi studiu, procentul celor care au citit macar o carte digitala anul trecut este cu mult mai mic fata de cititorii cartilor pe hartie. Practic, cine isi cumpara un ebook reader va ajunge sa citeasca mai mult decat cine nu are inca un asemenea gadget, dar, fara indoiala, exista loc de mai bine odata ce astfel de device-uri vor ajunge in mainile mai multor oameni.

Ramane sa vedem in ce masura va evolua si la noi pe piata acest nou trend si in cat timp vom vorbi despre o adevarata suprematie a ebook-urilor.