Dropbox pentru iOS primeste un update consistent – ajunge la 1.5

Dropbox pentru iOS primeste un update consistent – ajunge la 1.5

Dropbox pentru iOS

Incercand sa devina o aplicatie indispensabila pentru utilizatorii de iOS, Dropbox a ajuns la versiunea 1.5 si a primit o serie de functii noi.

Printre cele mai importante elemente, care fac noul Dropbox mai notabil decat inainte, se numara posibilitatea urcarii continutului foto-video capturat cu ajutorul iPhone-ului in cloud pe o conexiune celulara sau una WiFi. Desi aceasta functie era disponibila deja de ceva timp pentru utilizatorii de Android, este placut sa vezi ca si posesorii de iDevice-uri se pot bucura de aceeasi funcionalitate.

Pentru a profita de noua functie, este suficient sa va dati acordul in momentul in care accesati prima oara aplicatia dupa instalarea versiunii actualizate, moment dupa care Dropbox preia controlul. Ca o metoda de angrenare a unui volum de date cat mai mare trimise catre Dropbox, in momentul in care incepeti sa urcati continut foto sau video pe Dropbox veti primi gratuit pana la 3GB de spatiu suplimentar, in calupuri de 500mb.

Avand in vedere ca va veti urca multe poze si clipuri pe Dropbox, un alt aspect important al aplicatiei este noul browser de continut, care va ajuta sa navigati prin continutul salvat cu usurinta, sa gasiti si sa vizualizati fara probleme fisierele care va intereseaza. Tot din acest moment puteti, direct din aplicatie, sa selectati si sa mutati mai multe fisiere, direct de pe mobil. In plus, puteti urca manual din aplicatie orice tip de fisiere, de orice dimensiune.

Dropbox este o aplicatie disponibila gratuita in AppStore, iar noul update la versiunea 1,5 este deja disponibil.

Citește și: