Domo propune o campanie „Cum sa cumperi destept” [P]

, 19 Noi, 17:17

Domo Smart - Cumpara Destept

Sezonul celor mai mari vanzari in retailul romanesc de IT bate la usa, iar pentru multi dintre noi a inceput deja cautarea raspunsurilor la intrebari legate de performanta, pret sau disponibilitate ale produselor pe care am pus ochii de la inceputul anului . „Domo. Cumpara destept!” este noul mesaj de imagine al retailerului romanesc si, acest slogan insumand eforturile companiei de a isi asista clientii in toate fazele premergatoare achizitiei, cu informatiile si serviciile aditionale aferente pentru ca acestia sa poata lua cele mai bune decizii, fie ca aleg sa cumpere produse din cele peste 100 de magazine sau din magazinul online www.domo.ro.

In urma cu multi ani, toata aceasta munca de documentare nu era necesara – luai ce gaseai la raft, fiindca nu existau alternative. Treptat, lucrurile s-au schimbat si, acum, oferta este foarte variata, sunt sute de magazine online, sute de magazine offline fiecare detine o multime de surse pentru a se informa mai bine, chiar daca este vorba despre un site de IT sau despre cel mai apropiat prieten sau vecin, mai cunoscator in domeniu. Important este totusi impactul pe care acel produs l-a avut in piata, sau nevoia utilizatorului de a isi achizitona un gadget mai performant.

Pentru magazinele online situatia este ceva mai simpla, researchul are loc atat online cat si offline, iar decizia ii apartine in mare parte cumparatorului, atunci cand apasa butonul „Finalizeaza Comanda”. Ce ne facem atunci cand ne lovim de asistentii de vanzari care nu isi merita aceasta functie, si care singurul lor interes este sa te conduca pana la casa de marcat dupa ce au spus un buna ziua. Domo, vine cu o afirmatie foarte raspicata prin acest slogan. Se presupune ca angajatii magazinelor au primit un training in domeniu, pe langa cel in care li se spune ce produse sa promoveze si pe care sa le evite. Ramane sa vedem daca situatia este la fel de reala precum o prezinta acestia. Pana atunci, clipul de prezentare al companiei il regasiti mai jos. Voi ce parere aveti despre acest subiect?

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail