Display ViewSonic cu conectare Wireless pentru Tablete

Display ViewSonic cu conectare Wireless pentru Tablete
22:09 11.01.2012

ViewSonic introduce si el la CES o serie de produse din gama sa, cele mai interesante de pana acum fiind o serie de monitoare universale. Prin universal intelegem modul de conectare al acestora cu alte dispozitive ce pot transmite informatii video. TDi2340 Universal Display este poate cel mai interesant. Acesta detine un display FullHD Touchscreen, fara margini, la care se pot conecta tablete pentru a extinde sau duplica display-ul acestora. Panoul este de tip IPS pentru a oferi cele mai bune culori iar touchscreen-ul permite pana la 10 puncte. Monitorul detine de asemenea si un procesor ARM11 si o interfata customizata ce permite sharingul de fisiere foto sau video de pe orice alt dispozitiv conectat prin Wireless.

Alte doua produse ce ne-au atras atentia sunt ViewSonic TD2220, tot un panou multitouch insa in 2 puncte ce permite rotirea ecranului la 360 de grade si inclinarea acestuia pana la orizontala. Acesta detine printre specificatiile obisnuite doua porturi USB si un set de boxe stereo decente.

Cel mai mare monitor al producatorului este V3D271, un model cu diagonala de 27 inchi, rezolutie FullHD si refresh rate de 120 Hz. Ati ghicit, vine in pachet si cu un set de ochelari Nvidia 3D Vision, si va fi disponibil in primul semestru al acestui an la fel ca si primele doua modele.

loading...