Diamond Multimedia lanseaza playere multimedia cu Android

Diamond Multimedia lanseaza playere multimedia cu Android

Diamond Multimedia, o companie recunoscuta mai mult de pe carcasa mai multor placi de captura si TV Tunere dezvoltate in ultimii ani, produce acum playere multimedia cu functii putin mai avansate decat simpla redare de DivX-uri.

diamond-multimedia-amp1000

AMP1000 este numele celui mai nou produs creat de companie. Acesta este un player multimedia ce ruleaza o versiune mai veche de Android – Gingerbread 2.3. Marea inovatie vine din includerea sistemului Android ce are posibilitatea de a rula aplicatii de Android pe TV. In plus, aparatul reda fara probleme continut la rezolutie Full HD (1080p). Printre aplicatiile preinstalate se numara un browser web si unul de fotografii. In scurt timp este posibila rularea si unor jocuri pe acest aparat. Practic, tot ce este disponibil gratuit pe Google Play este numai bun de instalat.

Pretul noii jucarii este in jurul sumei de 120 dolari insa pe Facebook exista deja o oferta limitata pentru 100 dolari. Desi este greu de spus daca acest gadget personalizabil este mai eficient decat un Google TV, important este ca avem mai multe optiuni din care sa alegem.