Diablo 3 Starter Edition va functiona ca un demo

, 15 Mai, 11:30

Diablo 3 Starter

Daca tot s-a lansat noaptea trecuta Diablo III al celor de la Blizzard la un pretul oficial pentru Romania de 259,99 lei, pentru cei indecisi sau pentru cei care vor doar sa simta gustul noului joc exista o alternativa sub numele de Starter Edition.

Diablo 3 Starer Edition este disponibil pentru cei care primesc o invitatie de la cineva care a cumparat jocul original. In cazul in care puteti sa mai asteptati 30 de zile, Blizzard va oferi accesul la acest Starter Edition tuturor celor care au un cont pe Battle.net. Desi sunt de parere, chiar si dupa scurta experienta beta, ca jocul merita cumparat, aceasta este o ocazie sa vedeti cu proprii ochi despre ce este vorba in Diablo III.

Aceasta versiune gratuita de Diablo 3 va include toate personajele, insa va limita progresul acestora pana la nivelul 13 sau pana este infrant boss-ul Skeleton King. Tot in versiunea Starter veti putea juca online cu alti jucatori de Diablo 3 Starter Edition insa nu veti avea acces la casa de licitatii.

Din masinile unora dintre noi nu au disparut deja vechile casetofoane, dar cand vine vorba de noile modele acestea s-ar putea sa iasa pe banda fara unitati optice de redare a CD-urilor.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail