Diablo 3 si-a mai rezolvat din probleme

Diablo 3 si-a mai rezolvat din probleme

Diablo 3 status servere

Diablo III a fost unul dintre cele mai asteptate jocuri din istorie. In parte datorita faptului ca se lucreaza de cativa ani la el, in parte datorita faptului ca Diablo II a fost un succes incredibil, cel mai nou RPG al celor de la Blizzard a fost asteptat cu sufletul la gura.

Din pacate, lansarea noului Diablo III nu a fost fara probleme: servere picate, erori de neinteles, crash-uri toate au fost prezente la lansare. Interesant este ca prea putine dintre ele au reusit sa ii descurajeze pe fanii seriei.

Blizzard a  creat o lista cu codurile aferente problemelor, cu ceea ce inseamna si, nu in ultimul rand, cu solutia, agregand o mare parte din erorile postate de utilizatori. Lista intitulata sugestiv „Diablo III Common Errors” este gasita aici.

Daca tot au fost cele mai grave probleme pe partea de server, Blizzard a creat o pagina web dedicata si acestui subiect. Mai precis, daca accesati us.battle.net/d3/en/status, puteti vedea care este situatia cu serverele la nivel global. Avand in vedere ca si  tranzactiile de la casa de licitatii au nevoie de un server care sa inregistreze tot ce se intampla, si acestea din urma figureaza pe lista.  Desi sunt extrem de multe motive pentru care riscati sa nu va puteti autentifica si intra in joc, lista de mai sus cu serverele va salveaza de ceva timp pierdut atunci cand problema e la ei nu la voi.

Cu toate problemele, au aparut deja oameni care au terminat jocul in mai putin de 10 ore.

Citește și: