Diablo 3, gratis cateva zile!

, 21 Apr, 07:30

Diablo 3 online free

Avand in vedere ca o mare parte din gamerii planetei trepideaza pana la aparitia urmatorului joc din seria Diablo a celor de la Blizzard de la mijlocul lunii mai, producatorul ne face o surpriza.

In acest weekend, toti cei care au un cont pe battle.net valid, cu sau fara un joc cumparat, pot descarca beta-ul de Diablo III de la adresa us.battle.net/account/download/index.xml si se pot juca cateva zile.

Acest beta public are ca scop testarea rezistentei la trafic intens a serverelor Blizzard pentru noul joc, avand in vedere ca o mare parte din experienta Diablo III va fi online, chiar si campania single player.

In beta aveti acces la toate clasele din joc, insa sunteti limitat la evolutie pana la nivelul 13 al oricarui personaj, indiferent daca alegeti Witch Doctor, Barbarian, Wizard, Monk sau Demon Hunter.  Ca poveste, actiunea din Diablo 3 se petrece la 20 de ani de la incheierea evenimentelor din Diablo II, iar in acest beta aveti ocazia sa redescoperiti o zona din joc intitulata Sanctuarul si veti puteti lupta, printre altele, cu un personaj importat intitulat Skeleton King.

Desi va puteti astepta la mici probleme cu conexiunea la server, luand in calcul fluxul foarte mare de utilizatori, cred ocazia de a petrece cateva ore cu jocul nu tgrebuie ratata, mai ales ca aceasta experienta s-ar putea sa fie cea mai apropiata de un demo pentru Diablo III.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail