Dezvoltatorii de aplicatii Apple au „devorat” biletele la WWDC

Dezvoltatorii de aplicatii Apple au devorat biletele la WWDC

WWDC

Evenimentul Apple Worldwide Developers Conference (WWDC) este in continuare cea mai mare oportunitate pentru dezvoltatorii de aplicatii de a primi premii si de a avea acces la niste sesiuni de training de prima mana. Asta, bineinteles, daca se impaca bine cu platformele de dezvoltare Apple, pentru ca nu va imaginati ca veti vedea vreun Windows Phone pe-acolo.

Ei, surpriza de anul acesta a venit din marele interes pentru eveniment: doar 2 ore a durat pana s-au vandut biletele in proportie de 100%, in conditiile in care un bilet costa 1.600 de dolari, deci nu e deloc ieftin. Anul trecut, acelasi proces de inscriere a durat 12 ore.

WWDC 2012 este programat pentru perioada 11-15 iunie. Pentru dezvoltatori sunt definite 6 cai pe care le pot urma pentru a se specializa pe o anumita ramura a creatiei de aplicatii. Dar mai departe?

Urmeaza sa anunte Apple ceva? Lansarea unui nou iPhone mai repede decat anul trecut? O lansare de iOS 6? Inceputul comercializarii Mountain Lion cu cateva luni mai devreme decat termenul din toamna?

Sau mai bine ne punem imaginatia la contributie? Care credeti ca ar fi specificatia logo-ului de mai sus de pe afisul evenimentului? Si ce inseamna cuvintele „Este saptamana pe care o asteptam cu totii”?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: