Dell isi depaseste nivelul: Are un all-in-one performant de 27″

Dell isi depaseste nivelul: Are un all-in-one performant de 27

XPS_One_27_gallery_post

Desi nu s-a facut remarcata in acest domeniu in ultimii ani, compania Dell a anuntat cateva sisteme all-in-one, dintre care cel mai impresionant este modelul XPS cu diagonala de 27 inci.

XPS One 27 este un nou all-in-one de la Dell al carui pret de pornire este de 1.400 dolari. Are un ecran de 27 de inci – pentru prima oara in portofoliul companiei, si o rezolutie de 2560 x 1440. Ecranul foloseste acelasi sistem de sticla pana in margine ca iMac-ul, insa piciorul merge pe cu totul alte linii de design decat sistemul celor de la Apple. Nu vine cu touchscreen.

Ca optiuni de configurare veti putea alege pe partea de procesor dintre doua CPU-uri Ivy Bridge: Core i5 – 3450s (2,8 GHz) si Core i7 – 3770s (3,1 GHz). Restul configuratiei interne include standard 4GB RAM si un hard disk de 1TB, si din fericire puteti face usor saltul la 16GB RAM sau 2TB hard disk. Daca bugetul va permite, puteti integra chiar si un SSD mSATA de 32GB. Partea de procesare grafica este realizata implicit de un IGP Intel HD Graphics 4000, din fericire exista si aici o optiune de upgrade la un NVIDIA GeForce GT640M cu 2GB memorie dedicata.

In ceea ce priveste conectica vorbim de Gigabit Ethernet, Bluetooth 4.0 si WiFi N cu posibilitate de WiDi. Nu lipsesc nici  porturi USB 3.0, o iesire S/Pdif sau o unitate optica slod loading de tip DVD cu posibilitate de upgrade la Blu-ray. Daca vreti sa folositi sistemul ca ecran pentru un notebook sau consola merita retinut ca portul HDMI de pe spate merge in ambele sensuri.

Celelalte doua sisteme lansate azi sunt un Inspiron One 23 si Inspiron One 20 a caror diagonala a ecranului este surprinsa in titlu. Acestea vine cu configuratii mai slabe, porturi USB 2.0 in loc de 3.0, VGA in loc de HDMI si procesoare Sandy Bridge in loc de Ivy Bridge. Si pretul este pe masura – 750 dolari este pretul de start pentru versiunea de 23, iar 530 dolari este pretul pentru versiunea de 20.

XPS_One_27_-_Side_gallery_post

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: