Deepcool aduce vantul la CeBIT

Deepcool aduce vantul la CeBIT

Deepcool

„Vine vara, bine imi pare”, dar odata cu temperaturile de tricou sar si temperaturile din desktopurile noastre. Cei de la Deepcool vin in intampinarea acestor probleme prin lansarea de noi coolere la CeBIT.

Cu totii stim ca procesoarele au tendinta de a se incalzi destul de repede asa ca un „monstru” de cooler este oricand binevenit.

FrostwinFrostwin este unul dintre cele mai noi modele twin tower si vine cu doua ventilatoare silentioase (fiecare cu diagonala de 12 cm), plus 4 heatpipe-uri din cupru care ofera contact direct cu suprafata procesorului. Prinderile sunt variate si perfect compatibile atat cu ultimele modele de socket-uri Intel LGA2011 si AMD FM1, dar si cu sistemele ceva mai vechi.

O noua gama special prezentata la CeBIT este GAMMAXX care ofera trei variante de coolere: 400, 300 si 200. In ordinea numerelor de pe tricou, fiecare ofera cate patru heatpipe-uri, trei si respectiv doua, toate din cupru. Cele trei solutii sunt compatibile cu LGA2011 si vin echipate cu ventilatoare PWM.

GAMMAXX 400 este „dotat” si cu un led albastru care impreuna cu transparenta ventilatorului iti transforma desktopul intr-o „instalatie de brad” de toata frumusetea.

De departe cel mai interesant detaliu al noii game este pretul extrem de acesibil, de aproximativ 27 de euro pentru cel mai potent cooler.
[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Deepcool/”/]

Citește și: