D-Link lanseaza un router conceput pentru deplasari – DIR-505

D-Link lanseaza un router conceput pentru deplasari – DIR-505

D-Link DIR 505

Cu numele complet DIR-505 SharePort All-in-One travel router, noul gadget al celor de la D-Link ar trebui sa fie deja disponibil in magazine de la un pret recomandat de 70 dolari.

DIR-505 este un gadget gandit in special pentru cei al caror notebook nu mai include un port ethernet si se afla intr-o situatie in care acest tip de conexiune este singura disponibila. De dimensiunea unui mouse, acest router functioneaza la fel de bine ca si AP sau repeater. Integreaza un port ethernet 10/100Mb/s, plus un port USB 2.0.

In comunicatul de presa este mentionata cu entuziasm si compatibilitatea cu iPad-ul sau iPhone-ul. Pe langa faptul ca va puteti incarca gadget-ul la portul USB al aparatului, cand acesta nu este folosit la altceva, acelasi port USB poate fi folosit pentru a avea acces in retea la un dispozitiv de stocare. La acest capitol, cu ajutorul aplicatiei gratuite de iOS si Android – D-Link SharePort Mobile va puteti accesa continutul de pe orice smartphone sau tableta.

Desi nu este cea mai ieftina solutie de acest gen, TP-Link N Nano Router purtand aceasta emblema, solutia celor de la D-Link s-ar putea sa fie un pic mai viabila pe termen lung. Ramane sa punem mana pentru a ne face o parere mai clara.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: