Cutiile de Windows 8 in imagini

Cutiile de Windows 8 in imagini

Dupa ce Microsoft a anuntat finalizarea dezvoltarii noului Windows 8 si cateva versiuni RTM au ajuns deja pe internet, mai era un singur aspect care trebuia confirmat in legatura cu noul sistem de operare: versiunea din magazin.

Windows 8 Retail Cutie Box 

Windows 8 in versiunea retail va fi disponibil in mai multe variante, doua dintre  acestea fiind vizibile in imaginea de mai sus. Este vorba de Windows 8 in „haine” mai viu colorate si Windows 8 Pro in culori mai sobre. Simplificand oferta fata de Windows 7, trebuie atrasa atentia asupra noului logo Windows care troneaza pe cutie.

Windows 8, Windows 8 Pro si Windows RT vor fi disponibile in varianta finala pe 26 octombrie, iar versiuni de upgrade pentru Windows 7 vor fi disponibile atat retail cat si in format download. Revenind la aspectul cutiilor, cei de la The Verge au informati ca ne putem astepta la niste cutii asemanatoare cu cele de Windows 7 ca dimensiune. In acest stadiu al speculatiilor nu este exclusa nici o micsorare semnificativa a ambalajului, avand in vedere scaderea cu 37% care a avut loc de la Windows Vista pana la Windows 7.

Personal vad o influenta majora a celor de la Adobe in designul cutiilor cu elemente care aduc mai degraba aminte de Photoshop decat de Windows.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: