Cum a scapat Penny Arcade de reclame…

Cum a scapat Penny Arcade de reclame...

Intr-o turnura de evenimente interesanta, un proiect de pe Kickstarter a reusit sa elimine toate reclamele de pe prima pagina a site-ului Penny Arcade.

Penny Arcade

Penny Arcade este o serie de benzi desenate online, specializata pe cultura jocurilor video. Aceasta a fost creat de doi indivizi care, printre altele, posteaza foarte des continut pe blogul site-ului.

Un nou proiect pe Kickstarter a fost creat cu scopul de a scapa site-ul de reclame. Cu mai multe targeturi de surprins, cu diferite efecte, in final sau strans 525.000 dolari cu 6 minute inainte de expirarea timpului. Astfel, timp de  1 an de zile prima pagina a site-ului va fi lipsita de reclame. Ca de fiecare data, nu au lipsit donatii foarte mari de 10.000 dolari pentru o intalnire cu creatorii site-ului, Jerry Holkins si Mike Krahulik sau de 7500 dolari pentru o vizita la campusul companiei de o zi in care veti angajat temporar. Krahulik s-a bucurat atat de mult in cat a  postat imediat pe Twitter ca vor finaliza si o oferta pe care si-o propusesera daca ajungeau la 550.000 dolari – o banda desenata intitulata Lockouts.

Desi un astfel de eveniment poate fi perceput cu usurinta ca fiind negativ si o sursa de imbogatire rapida pentru dezvoltatorii site-ului, realitatea este cu totul alta. In acest caz de de exemplu,  banii au venit de la vizitatori frecventi ai site-ului care au optat sa acceseze un website fara nici un fel de reclama macar pe prima pagina daca nu si pe toate celelalte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: