18 sept. 2012 | 18:18

CONCURS: Castiga cu IMWorld si Certificare Cloud premii in valoare de 1650 Euro!

ACTUALITATE
CONCURS: Castiga cu IMWorld si Certificare Cloud premii in valoare de 1650 Euro!

Cloud Computing

Am auzit foarte multe pana acum de tehnologia cloud si de cloud computing. Pana acum insa ne-am rezumat la companiile mari si la serviciile acestora.

IMWorld – Internet & Mobile World alaturi de CertificareCloud.ro s-au decis sa ne ofere o mana de ajutor pentru a va explica mai bine cum sta treaba in acest domeniu.

Asadar va invitam la un concurs, in care puteti castiga unul dintre cele 3 cursuri de cloud computing, in valoare de 550 Euro fiecare.

Ce trebuie sa faceti?

Este foarte simplu, avand in vedere ca ne dorim ca aceste premii sa ajunga pe mana unor persoane cat mai interesate, trebuie sa lasati un comentariu la acest post, folosind contul de Facebook, si trebuie sa motivati de ce ati alege sa participati la un astfel de curs.

Dupa ce ai mentionat motivul pentru care doriti sa participati, share-uiti pagina concursului pe Facebook pe wall-ul tau.

Ce contine cursul?

Cursul oferit ca premiu acopera conceptele fundamentale, beneficiile si mecanismul functionarii Cloud Computingului, si prezinta si solutii ce folosesc aceste tipuri de servicii. Este vorba despre Modulul 1.

Unde si cand se tine acest curs?

Cursul are loc in Bucuresti in ziua de 17 Octombrie la hotel Hilton.

Castigatorii vor fi determinati de catre echipa Playtech impreuna cu IMWorld si Certificare Cloud in functie de cat de convingator este comentariul tau, asadar fa tot posibilul sa ne convingi ca tu est cel care trebuie sa participe la aceste cursuri.

Concursul se desfasoara in perioada 18.09.2012 – 26.09.2012, urmand ca in data de 28.09.2012, vineri, sa fie anuntati castigatorii.

Internet & Mobile WorldCertificare Cloud

PERIOADA DE INSCRIERI A LUAT SFARSIT!

VA MULTUMIM TUTUROR CELOR CARE S-AU INSCRIS IN ACEST CONCURS!

CASTIGATORII SUNT:

 Marian Abraham 

Marius Necula 

Andrei Strugariu

CASTIGATORII VOR FI CONTACTATI DE CATRE CERTIFICARECLOUD.RO

LE MULTUMIM TUTUROR PENTRU PARTICIPAREA LA CONCURS SI LE DORIM SUCCESS PE VIITOR. 

APROPO VIITORUL SUNA BINE, OBSERVATI CA MAI AVEM UN CONCURS LA CARE PUTETI CASTIGA UN MONITOR/TV LG DE 27 INCI