Compacta Benq G1 promite performanta ridicata in lumina scazuta

Compacta Benq G1 promite performanta ridicata in lumina scazuta

Benq a anuntat camera compacta G1, care vine cu o serie de caracteristici cel putin interesante. Compania se lauda ca a creat cea mai subtire camera compacta cu ecran pivotant, in timp ce include unul dintre cele mai luminoase obiective disponibile pe acest segment.

Este vorba despre un obiectiv cu distanta focala minima de 17mm, zoom 4,6x si cu diafragma maxima f 1.8 care variaza pana la 4.9 la zoom maxim. Acest lucru permite camerei sa aiba o performanta ridicata chiar si in conditii de lumina scazuta, insa Benq a mai inclus cateva functii interesante pentru a ajuta in situatii mai dificile. Modul de lucru Handheld Night Shot suprapune pana la sase expuneri ale unei singure imagini pentru a crea o singura fotografie luminoasa si clara pe timp de noapte.

De asemenea, cei mai creativi se vor bucura sa aiba la indemana functii precum Background Defocus, Continous Burst de sase cadre pe secunda, functie HDR inclusa, cat si obisnuitul scene mode care adauga diverse efecte imaginilor. Pe hartie totul suna bine, mai ales ca avem de a face cu un ecran pivotant de 3 inci, foarte util atunci cand filmam sau vrem sa prindem cadre din pozitii mai ciudate, iar senzorul de 14 megapixeli este mai mult decat are nevoie orice amator al fotografiei.

Se va ridica oare performanta reala la nivelul laudelor? Din fericire nu mai avem mult de asteptat pana cand vom afla. Benq G1 se va lansa in luna octombrie si in Romania, la un pret recomandat de 1299 lei, intr-un pachet care va include si o husa din piele.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Benq G1/”/]

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: