15 aug. 2012 | 22:10

Command & Conquer free-to-play de la EA [+VIDEO]

ACTUALITATE
Command & Conquer free-to-play de la EA [+VIDEO]

In decembrie la Video Game Awards 2011, EA Games a anuntat un nou titlu din seria Command & Conquer, Generals 2. Ei bine, se pare ca acest proiect nu mai exista in forma in care a fost prezentat initial sub forma unui joc de sine statator, ci ca o platforma intitulata pur si simplu „Command & Conquer”, care va oferi o experienta de joc free-to-play.

Noul Command & Conquer este in continuare realizat folosind motorul grafic Frostbite 2, acelasi folosit pentru Battlefield 3, Need for Speed: The Run si in curand Medal of Honor: Warfighter,  iar studioul BioWare este inca responsabil cu dezvoltarea. Ce s-a schimbat este faptulc a jocul nu va mai fi dedicat exclusiv universului Generals din seria Command & Conquer, ci va evolua in timp pentru a aduce si jocuri din sub-seriile Red Alert si Tiberium.

Modelul free-to-play inseamna cu siguranta ca profitul va fi facut din micro-tranzactii, expansion-urile jocului fiind mai mult ca sigur lansate contra cost. Acest lucru poate insemna insa ca nu vom mai avea parte de o componenta single player, intrucat jocurile care abordeaza aceasta cale „gratuita” sunt de cele mai multe ori dedicate multiplayer-ului online.

Cei care vor sa participe la sesiunea de Closed Beta se pot inscrie pe www.commandandconquer.com/free folosind contul de Origin. Inscrierea insa nu asigura si garantia ca veti participa. Iata cum arata noua viziune a celor de la BioWare asupra licentei Command & Conquer: