CloudOn vine si in Romania, si in multe alte tari

CloudOn vine si in Romania, si in multe alte tari

Desi s-ar putea sa fie una dintre aplicatiile pe care nu le cunoasteti, CloudOn poate la fel de usor sa poarte numele de cea mai tare aplicatie de care nu ati auzit niciodata. Iar incepand de azi, cea mai noua versiune a aplicatiei gratuite de iOS si Android ruleaza fara probleme atat la noi in tara, cat si in alte 59 de tari. In total, numarul tarilor suportate este acum 70.

cloud-on-ipad-android

Probabil ati fi tentat sa ziceti ca este o bana aplicatie de tip Office (creare si editare de documente Word, Excel, PowerPoint), insa realitatea este mult mai complexa de atat.

CloudOn functioneaza exclusiv in cloud, de aici si dimensiunea foarte mica a aplicatiei. Este gratuita si permite celor interesati sa o foloseasca pentru orice operatiuni care implica interactiunea cu documente Microsoft Office, indiferent de provenienta acestora. Depinzand de cloud, era nevoie de un server sau mai multe in fiecare tara, inainte de deblocarea serviciului in anumite regiuni.

Tot acum, CloudOn vine cu suport pentru o noua functie de dictare a continutului direct in fereastra de lucru. Ideea de drag&drop a diverselor bucati de continut este de asemenea prezenta aici si va ajuta sa trageti foarte usor bucati de informatii dintr-o parte in alta. Pentru un plus de functionalitate, nu trebuie neglijata nici integrarea serviciului cu Google Docs sau DropBox.

Pentru ca nu s-au putut abtine, cei de la CloudOn au promis ca in viitor vor suporta si functia de adnotari si comentari in documente la care colaborati, de exemplu, cu mai multi parteneri. Pentru a descarca aplicatia, este suficient sa accesati link-urile de App Store si Google Play.

Etichete: