Cisco ia o decizie inspirata: renunta la tableta

, 27 Mai, 13:20

Cisco Cius

OJ Winge de la Cisco a anuntat ca tableta companiei, Cisco Cius, a iesit din carti.

Intr-un nou post pe blogul oficiaa, OJ Winge, vicepresedinte TelePresence Technology Group la Cisco, a anuntat saptamana aceasta ca, in conformitate cu tendintele pietii, compania pe care o reprezinta nu va mai investi in tableta Cius. Trecand peste faptul ca probabil nu ati auzit niciodata de respectiva tableta destinata exclusiv segmentului business, aceasta a avut totusi un nivel de popularitate relativ mare.

Cisco Cius, lansata in 2010, prioritiza in primul rand securitatea informatiilor si in al doilea rand functia de video conferinta si compatibilitatea cu alte servicii al companiei. Din cea de-a doua categorie fac parte Quad, Jabber si WebEx – toate servicii populare ale Cisco.

Dupa ce si-a pus cifrele pe hartie, Cisco, pe langa faptul ca si-a dat seama ca in segmentul utilizatorilor obisnuiti tableta nu avea nici un fel de utilitate, a mai avut o revelatie: nici in mediul enterprise tableta nu a facut suficiente valuri incat ,,sa-si scoata banii”.

Ca o alternativa la respectiva tableta, Cisco a decis sa imbratiseze cu mai mult entuziasm politica Bring-Your-Own-Device si sa porteze aplicatiile precum Quad, Jabber sau WebEx pe tabletele populare ale momentului, in functie de cerintele publicului. BYOD sau Bring-Your-Own-Device este un trend din ce in ce mai popular in companiile mari ale momentului si se refera la angajatii care sunt tentati sa-si foloseasca propriul notebook, smartphone sau tableta atat in interes personal cat si in interesul companiei cu scopul de a-si micsora numarul de dispozitive din geanta.

In cazul extrem in care aveti neaparata nevoie de una sau mai multe tablete Cisco Cius, compania a simtit nevoia sa atraga atentia asupra faptului ca se va stradui sa ii multumeasca pe clientii care vor neaparat o astfel de solutie.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Octavian Brânzei

„prioritiza”?!?!?!? Unde găsiţi agramaţi de genul ăsta site-urile şi revistele de it??? Angajaţi, fraţilor, un absolvent de filologie, care să corecteze aberaţiile ăstora de schingiuiesc limba română!

Octavian Brânzei

Fără a mai pune la socoteală că deşi vă adresaţi românilor publicaţi textele fără diacritice…

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail