Chrome pentru MacBook Pro cu Retina Display e aproape gata

Chrome pentru MacBook Pro cu Retina Display e aproape gata
13:45 14.06.2012

Google Chrome

La doar o zi de la lansarea noului MacBook Pro cu ecran Retina, deja a inceput cursa actualizarii aplicatiilor pentru noul ecran cu rezolutie de 2880 x 1800.

Avand in vedere ca experienta navigarii pe internet deschide usile catre cel mai variat continut cu putinta, un browser este vital. La acest capitol, trebuie retinut faptul ca, pentru mai bine de 24 de ore, singura optiune de navigare pe internet care sa profite de calitatile noului ecran a  fost Safari. Din fericire, Google s-a pus pe treaba si s-ar putea sa depaseasca Mozilla in cursa pentru primul browser optimizat, exceptand cel nativ.

Un nou post pe blogul Google detalieaza situatia si atrage atentia asupra faptului ca intregul proces ar putea dura cateva saptamani pana vor fi optimizate toate detaliile. Cu toate acestea, de la adresa tools.google.com/dlpage/chromesxs puteti deja sa descarcati o versiune beta a Chrome Canary care profita partial de noul Retina Display de e noul MacBook Pro.

Ramane acum sa mai asteptati cateva saptamani pana va ajunge un astfel de sistem si pe meleaguri mioritice pentru a testa cu proprii ochi ce inseamna Retinsa Display pe un Macbook.

loading...