Chrome for Android primeste un update

Chrome for Android primeste un update

google chrome for android

Browserul Chrome pentru terminalele cu Android a primit un update semnificativ, fiind in continua evolutie in stadiul sau Beta. Acesta este disponibil de pe Google Play Store chiar acum si vine cu o serie de imbunatatiri care il aduc mai aproape de scopul de a fi cel mai complet browser web mobil.

Chiar daca este disponibil doar pe dispozitivele cu Ice Cream Sandwich, Chrome for Android include acum 31 de limbi in plus, fiind tradus pentru toate tarile care primesc suport oficial pentru Google Play.

De asemenea, exista acum optiunea de a forta site-ul vizitat sa ofere interfata de desktop, si nu cea mobila, care este implicita pentru dispozitivele mobile. Chiar daca site-ul respectiv nu include un astfel de buton, Chrome va putea sa incarce versiunea normala a paginii dorite.

Printre aditiile minore, se numara posibilitatea de a adauga link-uri pe ecranul principal al telefonului, sub forma de icoane, si alegerea aplicatiilor care au voie sa deschida link-uri direct in Chrome. Tot pe partea de localizare, la fel ca si suportul pentru noile limbi, browser-ul a primit suport pentru „complex text layout” si ordonarea literelor de la dreapta la stanga, pentru tarile care folosesc acest gen de scriere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: