China primeste Call of Duty free-to-play

China primeste Call of Duty free-to-play

Activision si Tencent au anuntat un nou titlu din seria Call of Duty, destinat pietei chineze. Acesta se numeste Call of Duty: Online si este un titlu care poate fi jucat exclusiv in multiplayer,  gratuit, realizat special dupa nevoile si preferintele jucatorilor din China.

Noul joc include numai harti de multiplayer incluse in Call of Duty 4 si Call of Duty: Modern Warfare 2, si va include o multitudine de moduri de joc, inclusiv Special Ops. Prin intermediul acestui tip de joc va fi spusa si povestea din spatele jocului, care este plasata in universul Modern Warfare. Fiind un titlu free-to-play, cele doua companii vor oferi pentru utilizatori mai multe optiuni de a-si imbogati experienta prin cumpararea de arme, echipament si abilitati speciale care vor fi disponibile doar contra cost.

Existenta lui Call of Duty: Online a fost confirmata inca din luna februarie a lui 2011, cand Activision cauta o metoda de a aduce un titlu din serie in format free-to-play. Momentan, China este tinta acestui joc, insa in viitor este posibil ca acesta sa fie lansat si in alte piete.

Ati prefera sa platiti pentru continutul pe care il doriti decat sa cumparati an de an fiecare titlu Call of Duty?

Citește și: