CES 2012: Ultrabook-uri si un All-in-One de la LG

CES 2012: Ultrabook-uri si un All-in-One de la LG

LG Electronics a venit la CES 2012 cu noi computere ultrabook, dar si cu un PC All-in-One capabil de a afisa filme si jocuri in 3D. Avem de a face cu patru modele de ultrabook-uri performante, iar primul dintre ele este Z330.

Acesta vine echipat cu un procesor Core i7, si cu dimensiuni reduse. Display-ul de 13 inci este montat pe un sasiu destinat in trecut laptop-urilor cu display-uri mai mici, iar astfel a fost micsorat intregul computer. Z330 este incorporat intr-o carcasa metalica si cantareste 1,21 kg la doar 14,7 mm in grosime. LG lauda acest laptop cu includerea tehnologiei Super Speed Boot, care il aduce in sistemul de operare in numai 10 secunde, in timp ce il „trezeste” din stand-by in numai doua. Acest lucru este de asemenea ajutat si de tehnologia SATA3.

Z430 este fratele mai mare al lui 330, iar cei de la LG sustin ca este cel mai performant si mai compact ultrabook de 14 inci. Acelasi procesor Core i7 este inclus, insa acesta ofera clientilor de posibilitatea de a opta pentru un SSD. Super Speed Boot este integrat si in 430, insa display-ul mai mare aduce carcasa metalica la 19,9 mm grosime si la 1,5 kg in greutate.

Urmatorul model de ultrabook pe care LG l-a adus la CES 2012 este P535, care face parte din gama de laptopuri compatibile cu tehnologia Cinema 3D. Display-ul de 15 inci este bazat pe tehnologia LED, iar intregul computer la ai sai 24,1 mm in grosime si 2,2 kg este cel mai subtire si mai usor laptop de aceasta marime capabil de a afisa continut 3D.

Ultimul, insa nu cel din urma ultrabook prezentat de LG este A540 este probabil cel mai atractiv. Acesta include un display 3D de 15 inci care nu necesita ochelari, plus un sistem audio 4.1. Procesorul Core i7 si placa video NVIDIA GT 555M vor asigura performanta ridicata in redarea oricarui fel de continut media, inclusiv in cazul filmelelor FULL HD 3D. De asmenea, acest computer este destinat si catre cei interesati de prelucrarea de material video.

Ei bine, surpriza pe care compania coreana a prezentat-o la CES a fost V300, un All-in-One de 23 de inci. Display-ul este un panou IPS compatibil cu tehnologia 3D FPR. De asemenea, un panou multi-touch a fos aplicat pe suprafata acestuia. Toate aceste produse vor ajunge in magazine in primul sfert al lui 2012.

Citește și: