CEO-ul Micron a murit intr-un accident aviatic vineri dimineata

CEO-ul Micron a murit intr-un accident aviatic vineri dimineata

CEO-ul Micron a murit intr-un accident aviatic vineri dimineata incercand sa aterizeze cu avionul personal pe aeroportul Boise. Presedintele si CEO-ul Steve Appleton, in varsta de 51 de ani, pilota avionul personal de mici dimensiuni si in incercarea de a ateriza s-a prabusit.

Rapoartele preliminare arata ca Steve, pilot si cascador de profesie, dar si pasionat de motocross era singur in cabina in timp ce pilota avionul, un model experimental cu aripi fixe, atunci cand s-a prabusit. Se pare ca aparatul de zbor a luat foc inainte de prabusire si ultimul mesaj al pilotului a fost acela ca va incerca sa intoarca pentru a ateriza.

Nu este prima data cand Appleton s-a pabusit. Avesta a mai avut parte de un accident aviatic pe 8 iulie 2004, insa s-a ales doar cu o serie de lovituri si cicatrici.

„Cum m-as descrie ca si persoana, chiar daca sunt CEO-ul unei companii intr-o industrie foarte competitiva sau daca pilotez avioane de acrobatie, totul este intr-un pachet. Personalitatea vine prin intermediul vietii personale si are implicatii si in viata profesionala.” asa s-a descis recent Steve Appleton.

 

Etichete: