Ce s-a schimbat in ultimii 10 ani pe internet?

, 21 Aug, 10:40

Continuand trendul infograficelor incarcate de informatii, a fost creata o animatie GIF care prezinta majoritatea schimbarilor aparute in ultimii 10 ani pe internet.

historyofintenernet

Cei mai multi dintre internauti stiu cum arata internetul in acest moment, care sunt jucatorii importanti din domeniul socializarii, care browsere sunt cele mai populare la ora actuala si ce companii au disparut si ce companii au rescris istoria din domeniul tehnologiei. Acum 10 ani insa, situatia era complet diferita.

Apple avea pe prima pagina un iBook cu procesor la 700 MHz iar iPhoto era la versiunea 1.1. Blockbuster dadea tonul inchirierii de filme in Statele Unite iar acum este sub pamant. Friendster avea un numar incredibil de 3 milioane de utilizatori. 95% dintre utilizatorii de computer cu acces la internet foloseau Internet Explorer. La nivel global, doar 600 de milioane de persoane aveau acces la internet, un numar mult mai mic decat al utilizatorilor de Facebook din acest moment.

Este incredibil cate s-au schimbat. Ma uit la linia din GIF-ul de mai jos care spune ca o melodie se descarca in 12,5 minute si nu-mi vine sa cred ca am prins si eu acel moment.

a_decade_later

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail