01 iun. 2012 | 12:45

Ce domenii mai cumpara Google

ACTUALITATE
Ce domenii mai cumpara Google

ICANNICANN, cea mai importanta autoritate din zona domeniilor online, a deschis doritorilor poarta catre achizitie de noi terminatii de domenii la un pret modic. Sunt vizate domenii care in loc de .com au .orice. Pentru a achizitiona asa ceva, pretul a fost de 185.000 dolari.

Fiind intotdeauna in cautare, Google a decis ieri sa cumpere prin ICANN o serie de domenii mai mult sau mai putin curioase. De exemplu, .google este miscare logica, in schimb .youtube sau .docs nu au sunt la fel de evidente. Cu toate acestea, daca un astfel de trend are avantaje evidente pentru eficientizarea costurilor, pentru reclame sau pentru tinut in frau website-urile mai mult sau mai putin noi, .lol este pur si simplu ghidus.

Daca totul merge cum trebuie, implementarea unui astfel de sistem gen sugubat.youtube ar duce la o separare mult mai concludenta a contintului de pe internet. Nu vor mai mai fi necesare la fel de multe cautari pe Google pentru multe informatii, iar in cazul in care trebuie restrictionat un anumit tip de continut, operatiunea va fi mai usor de implementat.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele