Canon EOS C300 disponibil la pre-comanda pentru cei care isi permit

, 19 Ian, 12:45

Canon C300 a fost prezentat in toamna sub forma unui aparat DSLR destinat inregistrarilor video cinematografice. Intre timp design-ul sau a fost adaptat la cerintele acestei nise, iar pretul a fost scazut de la 20.000$ la 16.000$. Realizatorii de filme care asteptau cu sufletul la gura momentul in care pot cumpara aceasta camera se vor bucura sa afle ca pot face pre-comanda chiar in acest moment.

Chiar daca avem de a face cu o camera capabila de a inregistra material video in rezolutia 1080p, compatibila cu standardele gasite in majoritatea echipamentelor pentru realizarea de filme. Din pacate, rezolutia nu face din aceasta camera o solutie pentru adevaratii profesionisti, intrucat filmele de la cinema sunt acum captate in rezolutia 4K, pe care C300 nu o poate inregistra (desi detine un senzor capabil). Chiar si asa, pentru utilizarea in cadrul proiectelor independente si in televiziune, noua camera video Canon este o solutie mai mult decat ideala.

Daca aveti banii pentru a comanda aceasta camera, cu siguranta va veti permite si obiectivele pe care Canon le-a pus la dispozitie, multe dintre ele fiind mai scumpe decat aparatul in sine. Daca aveti insa deja un aparat DSLR de la Canon, exista o editie de C300 care este compatibila cu acestea. Desigur, nimeni nu va putea incepe sa filmeze nimic pe Canon C300 inainte de 30 ianuarie, cand vor incepe livrarile pre-comenzilor.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail