15 iun. 2012 | 07:20

Browser-ul Opera ajunge la versiunea a 12-a

ACTUALITATE
Browser-ul Opera ajunge la versiunea a 12-a

opera

Aflat in beta deja de ceva timp, browserul Opera tocmai a intrat in versiunea finala a 12-a, atat pentru Mac-uri, cat si pentru PC-uri.

Desi de prea putini este considerat un pericol pentru popularitatea Mozilla sau Chrome , Opera continua sa fie unul din browserele cele mai avansate tehnologic, fara a face nici un compromis la performanta. Versiunea a 12 nu este o exceptie de la regula. Ca functii noi, pe langa update-uri de securitate, primiti noi teme pentru a personaliza interfata aplicatiei. Mai mult de 100 de teme sunt disponibile pentru a experimenta.

O noua functie importanta cu care se lauda cei de la Opera este suportul pentru utilizarea webcam-ului de catre aplicatii online in browser. Pe langa potentialele aplicatii ce vor aparea in timp, deja exista cateva joculete – ex.FaceKat sau Photo Booth care profita de acest detaliu.

Pentru mai multe detali legate de noua versiune si pentru a-l descarca accesati www.opera.com.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele