Browser in Sandbox de la Spoon

, 17 Ian, 16:01

Spoon.net a lansat un nou serviciu prin care pot fi rulate cele mai populare browsere in multiple versiuni in mod sandbox, fara a fi nevoie de instalarea lor. Acesta se adreseaza clar celor care au nevoie de a testa site-uri sau aplicatii web pe o plaja cat mai mare de navigatoare de internet, cat si celor care sunt obligati la serviciu sa foloseasca un anumit browser mai vechi (Internet Explorer 5, anyone?).

Browser Sandbox ofera majoritatea reviziilor importante de Safari, Mozilla Firefox, Chrome, Opera, Internet Explorer, Opera Mini, Firefox Mobile, cat si editii beta ale Firefox Aurora si Chrome 17. Instalarea sa este simpla, fiind recunoscut ca un plugin pentru browser-ul folosit in mod normal, iar o icoana in System Tray va confirma ca acesta functioneaza corect. Din pacate, exista o miiiica problema. Serviciile celor de la Spoon nu sunt gratuite.

Cei care vor o simpla mostra, pot naviga intr-un astfel de browser in sandbox pentru doua minute la fiecare 24 de ore. Cei care vad potentialul acestui software si care cred cu adevarat ca ii poate ajuta in viata de zi cu zi pot in schimb sa plateasca cinci dolari lunar. Designerii web probabil ca nu vor sta prea mult pe ganduri cand vine vorba de o suma atat de mica. Utilizatorul de rand insa ar putea sa ramana la un browser mai vechi in timpul programului de lucru.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Să știi că sunt tentat să plătesc pentru serviciul ăsta. Mai folositor ar fi un serviciu care să rezolve probleme de afișare în browsere ca IE6,7 sau 8 :p

Cel mai ieftin plan este de 8$ lunar sau 60$ anual :p

Și e Spoon.net, nu Spoon.com… aveți cumva nevoie de un corector? 🙂

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail