Blue Link: Smartphone-ul ajunge telecomanda pentru Hyundai

Blue Link: Smartphone-ul ajunge telecomanda pentru Hyundai

Hyundai Blue Link

Aplicatia Hyundai Blue Link are aproape un an de cand este disponibila pe piata si ii ajuta pe posesorii unor masini Hyundai sa isi controleze autovehiculele.

Mai nou, aplicatia a avut parte de un update care cu siguranta ii va face fericiti pe conducatorii de Hyundai, care isi pot controla masina cu telefonul mobil.

Iata ce poate face aplicatia:

– Inchiderea/deschiderea usilor, actionarea claxonului, pornirea luminilor sau chiar pornirea masinii (necesita introducerea uni PIN unic al masinii)

– Cautarea, salvarea si transferul ulterior al adreselor catre modulul de navigatie din masina

– Posibilitatea identificarii masinii pe o raza 1,5 km sau chiar salvarea coordonatelor spatiului in care ai parcat

– Timer pentru timpul in care masina a fost parcata

– Posibilitatea verificarii tehnice a masinii si avertizarea utilizatorului in cazul unei defectiuni sau a programarii la service

– Avertizarea prin SMS sau e-mail a posesorului atunci cand alarma masinii a fost declansata

O parte dintre aceste servicii pot fi activate numai contra cost si doar pe anumite masini Hyundai, dar toate aceste informatii si detalii pot fi regasite aici. Dupa cum observa si cei de la engadget.com, acest asa-zis update modifica substantial aplicatia si ofera o multitudine de functii noi, cele mai multe fiind ilustrate prin intermediul unor clipuri de prezentare pe YouTube.

Momentan, aplicatia Blue Link poate fi gasita in Google Play si in Apple Store, urmand ca in viitorul apropiat aceasta sa fie disponibila si pentru posesorii terminalelor BlackBerry.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI