BLU lanseaza un smartphone dual-SIM cu Super AMOLED Plus

BLU lanseaza un smartphone dual-SIM cu Super AMOLED Plus

Desi are toate sansele sa fie o companie de care nu ati auzit prea multe, BLU are o experienta in realizarea de gadgeturi accesibile cu  o performanta decenta.

BLU Vivo 4.3

Desi tentativele anterioare ale celor de la BLU de a crea un smartphone sau o tableta nu au fost slavite de cei care le-au experimentat, e bine de stiut ca inca mai incearca.

Din noua generatie de produse ale companiei face parte Vivo 4.3. Noul smartphone este promovat ca fiind primul terminal dual-SIM din lume care foloseste un ecran Super AMOLED Plus. Desi este relativ greu de verificat o astfel de afirmatie, pe langa un panou de 4,3 inci de inalta calitate, Vivo 4.3 mai vine cu cateva elemente ce tradeaza performanta. La interior noul smartphone integreaza un procesor dual core Cortex A9 tactat la 1 GHz. Sistemul de operare preinstalat este Android 4.0, desi in acest caz, mai mult ca niciodata, a fost modificat in cateva puncte esentiale pentru a imbratisa ideea de dual SIM.

Disponibil pentru precomanda in SUA, noul aparat al celor de la BLU Products va fi comercializat incepand cu luna septembrie la un pret de 250 dolari. Aparent, la putin timp dupa lansarea din SUA acelasi smartphone ar trebuie sa poata fi achizitionat si din America Latina sau unele parti ale Asiei.

Unele informatii recenta denota faptul ca in curant vom beneficia si noi de un terminal similar. Nu sunt sigur ca este vorba despre acelasi model branduit de una din companiile romanesti insa in cateva zile vom afla cu siguranta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: