Black Friday si promisiuni de la QuickMobile [P]

Black Friday si promisiuni de la QuickMobile [P]

Black Friday-ul din acest an a decurs asa cum ne asteptam cu totii, servere picate timp de ore intregi, produse la care a fost ridicat pretul artificial in ultima saptamana pentru a putea fi aduse „la reducere” in timpul zilei de ieri si multe alte probleme.

 Black Friday 2012

Asa se intampla pe online, si as vrea sa nu generalizez si sa spun ca „asta e Romania in care traim” insa nu cunosc foarte bine situatia din afara, asadar ma voi abtine, pentru moment. Un lucru la care nu m-am gandit pana acum este ce se va intampla cu produsele comandate la un pret, cele la care s-a terminat stocul cu reducere, si de asemenea ce se va intampla cu clientii care au comandat acele produse la un pret mai mic. Vor fi ei nevoiti sa plateasca mai mult sau li se va returna suma respectiva daca au facut plata prin card? Quickmobile.ro se pare ca s-a gandit si la acest aspect, si chiar daca recunosc ca li s-au terminat stocurile la unele produse si au primit inca comenzi pentru acestea, au promis ca „Toate comenzile vor fi onorate, si asta la pretul la care au fost facute.” Pe langa asta, ofertele vor ramane valabile pe toata perioada weekend-ului, iar perioada reducerilor se va termina la ei pe site abia luni dimineata la orele 10:00.

Nu stim care sunt stocurile reale sau daca asta este doar o campanie de marketing cu ocazia Black Friday, cert este ca au reusit sa atraga ceva atentie, personalul fiind incantat de cum au decurs aceste doua zile, pana in momentul de fata. Pe de alta parte aceasta afirmatie atrage si mai multe priviri asupra lor, fiindca cea mai mica problema raportata de clienti poate invalida cele spuse de ei mai sus, atragand si ceva publicitate negativa. Vom vedea cum decurg lucrurile pana atunci.