Big Fish lanseaza propriul serviciu de gaming online

Big Fish lanseaza propriul serviciu de gaming online

Incercand sa se alinieze la alte companii care au invatat sa profite de cloud gaming, Big Fish Games isi lanseaza propriul serviciu Big Fish Unlimited.

big fish games

Big Fish Unlimited este cel mai nou serviciu lansat de baietii de la Big Fish Games. Prin noul serviciu compania planuieste sa agregheze 1000 de jocuri pentru care are drepturi de distributie, urmand ca in etapta urmatoare sa le faca disponibile pe orice platforma. Astfel, in doar 4 secunde, indiferent daca sunteti in fata TV-ului, a PC-ului sau a unui gadget portabil, veti putea porni jocul dorit.

Vor exista doua versiuni ales serviciului, una gratuita si una contra cost. Constra sumei de 9 dolari pe luna veti juca toate jocurile de pe site, fara reclame si in mod full screen. Versiunea gratuita a serviciului ofera jucatorilor acces la 20 de jocuri cu reclame care se vor schimba in mod regulat. De asemenea, daca optati pentru aceasta versiune veti fi limitat la micul ecran.

„Utilizatorii adopta cu o viteza foarte mare dispozitive conectate si se asteapta ca jocurile sa fie accesibile si jucabile pe toate aceste aparate. Mecanica de joc a catalogului nostrui de titluri este perfecta pentru acest sistem de distrbutie. Oricine cu o conexiune obisnuita la internet va putea sa foloseasca serviciul.” Acestea au fost cuvintele lui Will O’Brien – manager al diviziei de cloud gaming in cadrul companiei.

Momentan, sunt 100 de jocuri disponibile pe platforma si alte 200 se afla in teste pentru a fi accesibile in curand.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: