Best Buy se reinventeaza – incepe cu demisia CEO-ului

, 11 Apr, 14:50

best buy CEO

Brian Dunn, pana sa-si dea demisia, era CEO-ul unuia dintre cele mai mari lanturi de retail din Statele Unite si unul dintre cei mai vechi jucatori din domeniu.

Dupa o conducere a companiei de 3 ani, Brian Dunn paraseste compania intr-o despartire ce pare a fi amicala. G Mike Mikan a fost numit CEO interimar, prima sa declaratie fiind ,,este timpul ca o noua conducere sa adreseze greutatile pe care le intampina compania”. Dupa pierderi de 1,7 miliarde$ pe ultimul trimestru fiscal din 2012 si inchiderea a 50 de magazine de pe teritoriul SUA, ca o tactica de eficientizare a costurilor, din pacate problemele Best Buy devenisera evidente pentru oricine.

Incercand sa-si anunte eficienta in perioada de interimat, Mike Mikan a confirmat deja micsorarea personalului de la sediul central al companiei cu un numar considerabil.

Desi mai are mult de lucru pana sa ajunga sa concureze cu jucatori seriosi din online precum Amazon, devenise evident ca Best Buy  mergea pe o reteta care nu mai functiona.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail