Regele docking station-elor

, 11 Noi, 07:49

Faceti cunostinta cu cel mai impresionant docking station construit vreodata, BeoSound 8 de la Bang&Olufsen. Acesta are un design impresionant, ofera un sunet de exceptie si nu in ultimul rand poate fi folosit cu orice device care are mufa usb sau jack audio.

Daca imaginile nu vorbesc de la sine, va dau cateva detalii sa va puteti forma o idee cu cine avem de-a face: 2 boxe active ce scot cate 70W fiecare, 4,25 kg greutate, confectionat in mare parte din aluminiu, dispune de telecomanda si costa „doar” 1.400 dolari. Pentru acest pret veti primi un adevarat sistem audio profesional care va uimi prin fidelitate mai ales daca ii este atasat un dispozitiv pe masura: iPod, iPhone, iPad etc.

Va fi disponibil in doua culori (alb si negru) incepand cu sfarsitul lunii noiembrie. In continuare va invitam sa admirati aceasta minunatie tehnologica de ultima ora.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/BeoSound 8/]


Sursa: Pocket-lint

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail