Bang&Olufsen trece in 3D

Bang&Olufsen trece in 3D

Daca superlativul ar avea un sinonim intr-un nume de companie, acela ar fi Bang&Olufsen. Chiar daca suna pompos tinand cont de preturile de vanzare ale oricaror produse apartinand brandului, prima afirmatie este perfect adevarata. Fara a avea un pret de vanzare anuntat, de cele mai multe ori le puteti afla doar la cerere, in urma unei intalniri cu un reprezentat al companiei.

beovision485-1l, beovision 485-1, beovision

B&O lanseaza in aceste zile primul sau panou Full HD 3D cu o diagonala de doar 85 inci. Noul model este intitulat BeoVision 4-85 si promite cea mai buna imagine posibila pe un ecran de tip plasma.

Pe langa calitatatea si claritatea specifice oricarui panou Full HD recent, acest model vine cu Automatic Colour Management. Aceasta tehnologie previne efectele imbatranirii panoului printr-o camera integrata in panou. La fiecare 100 ore sunt verificate culorile emise de ecran si sunt ajustate balansul automat pentru a reproduce in orice moment cele mai naturale culori. Cu ajutorul functiei Automatic Picture Control, un senzor de lumina ambientala verifica in permanenta cantitatea de lumina si culorile din camera, ajustand, de asemenea fara nici un fel de interventie din partea utilizatorului, cantitatea de lumina si culorile „impinse” prin panou.

Reflexiile normale la orice TV sunt eliminate complet de catre un strat anti reflectorizant dispus pe toata suprafata ecranului. Sonorizarea este asigurata de o boxa activa BeoLab 10 cu Acoustic Lens Technology. Datorita tehnologiei avansate incorporate in aceasta boxa, indiferent unde va aflati in camera sunetul va fi omniprezent, sursa acestuia fiind imposibil de definit.

Standul este de asemenea inclus in pret. Cu ajutorul acestuia in momentul in care porniti televizorul, panoul se ridica de la pamant deasupra boxei, si se inclina automat pentru un unghi perfect de vizionare. Rama panoului este, parca, dintr-o singura bucata de aluminiu eloxat pentru un aspect impresionant. Mai ramane sa puneti in balanta o garsioniera, un alt televizor sau un job mult mai bine platit.


Sursa: Flatpanelshd