Balmer nu are incredere in Surface ca succes de masa

, 11 Iul, 11:45

Steve Balmer Surface

In cadrul unei conferinte anuale desfasurata in Canada, Steve Balmer, printre gramezi de declaratii a spus cateva lucururi care merita avute in vedere.

Primul val de reticenta legat de un design impecabil al celor de la Microsoft a inceput cu afirmartii care defineau tableta Surface doar ca un punct de referinta la design design pentru producatorii OEM de echipamenete. Totusi, Balmer a insistat pe faptul ca Microsoft va vinde cateva milioane de tablete in urmatoarele 12 luni.

Oricum, importanta cea mai mare a companiei in acest moment vizeaza dezvoltatorii de hardware care pot face lucruri deosebite cu Windows 8. ,,Avem nevoie de parteneri daca vrem sa avem o diversitate foarte mare de echipamente cu noul Windows.”

De partea cealalta a baricadei, dezvoltatorii de tablete cu Windows 8 aproape ca refuza adoptarea noului sistem Windows on Arm, motiv pentru care se orienteaza exclusiv spre platforme Intel. Pana acum, doar Asus si Microsoft au anuntat tablete Windows RT, cu ceva zvonuri provenind si de la Dell si Samsung.

Mai ramane sa vedem daca un produs bun, cum e Surface-ul, poate revolutiona domeniul tabletelor de unul singur. Oricum, poate salva imaginea unei companii?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail