Baldur’s Gate Enhanced Edition – la vara, „console-free”…

Baldur's Gate Enhanced Edition - la vara, console-free...

Baldurs-Gate-Enhanced-Edition-Announced

Dupa ce in urma cu cateva saptamani au inceput sa circule zvonuri referitoare la o versiune de Baldur’s Gate Enhanced Edition, abia acum au aparut informatiile oficiale cu detaliile.

Mai precis, dezvoltatorul Beamdog/Overhaul Games a anuntat ca noul titlu va fi disponibil pe PC, pe Mac OS X si iPad. Pe Mac se va comercializa exclusiv prin Mac AppStore, la un pret nespecificat, si va veni cu suport pentru wide screen si iCloud. Desi nu au fost facute mentiuni in aceasta directie, sunt mari sanse ca functionalitatea iCloud sa permita sincronizarea salvarilor intre iPad si Mac.

In ceea ce priveste iteratii ale jocului optimizate pentru XBOX 360 sau PS3, Trent Oster de la Overhaul Games a scris pe Twitter ca procedeul de portate ar implica schimbari prea mari aduse jocului, insistand pe faptul ca studioul sau adopta o strategie „console-free”.

Desi negocierile cu diverse companii care detineau drepturi asupra Baldur’s Gate au durat nu mai putin de 14 luni, in vara aceasta ne vom putea bucura cu siguranta de editia Enhanced.

Baldur's Gate Mac

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: