Automobilul zburator este aproape gata de productia in serie

Automobilul zburator este aproape gata de productia in serie

ph-pav-flying-car

Desi rareori vorbim de gadget-uri de o asemenea dimensiune, in cazul unui aparat pe cat de original pe atat de util putem face o exceptie.

Aparatul de mai sus poarta numele de PAL-V, ca o prescurtare de la Personal Air and Land Vehicle, este produs de o companie olandeza si a fost depistat de cei de la Ubergizmo. Pe langa faptul ca, dupa cum ii zice si numele, va poate ajuta sa va deplasati atat pe uscat, cat si prin aer, dispozitivul cu 3 roti se pare ca mai are putin pana iese din faza de testare. Este nevoie de nu mai putin de 165 metri in orice directie pentru decolare si, din pacate, din cauza designului trebuie facut un compromis si pe partea de viteza maxima.

Desi acest ,,gadget” mai are nevoie de ceva investitori pana sa inceapa sa fie produs in mai mult de 2-3 exemplare, deja exista o posibilitate ca armata sa il fi luat in vedere pentru a-l folosi in situatie de urgenta, nu doar de agrement – cum a fost gandit initial. Poate in viitorul apropiat acest vehicul va deveni un vis implinit cel putin pentru cei pentru care ambuteiajele din trafic sunt adevarate cosmaruri.

Pana atunci, va las sa urmariti clipul de mai jos si sa ne spuneti in rubrica de comentarii daca voi ati cumpara asemenea vehicul:

Citește și: