03 feb. 2012 | 12:01

ASUS TF300T iese la iveala in Taiwan

ACTUALITATE
ASUS TF300T iese la iveala in Taiwan

Chiar daca la CES 2012 ASUS a dezvaluit o singura generatie noua de tablete Transformer, TF701, care este o versiune upgradata a noului Prime [review], comisia de certificare a electronicelor din Taiwan (NCCC) a scos la iveala un nou model inca neanuntat.

Acesta se numeste TF300T, si pare sa pastreze o mare parte din designul tabletei proaspat lansate. Din imaginile lansate insa, putem observa ca spatele nu mai este realizat in totalitate din aluminiu, ci din acelasi tip de plastic pe care l-am vazut in prima generatie de Transformer. Acest lucru nu ar fi tocmai rau, intrucat ar pozitiona greutatea device-ului mai jos decat cea a noului Prime.

Nu avem inca detalii despre specificatiile tehnice ale noii tablete Transformer TF300T, insa cu siguranta nu pot fi mai slabe decat ceea ce se afla deja pe piata. Cu siguranta aceasta afirmatie este valita  in cazul in care nu se va adresa unui alt segment de piata, in care cumparatorul se gandeste sa investeasca mai putini bani intr-un astfel de gadget.