Asus ofera module GPS gratuite utilizatorilor de Transformer Prime

Asus ofera module GPS gratuite utilizatorilor de Transformer Prime

Tableta ASUS Transformer Prime a avut parte de o lansare destul de „zbuciumata”, fiind livrata initial cu Android Honeycomb, iar apoi lovita de probleme de WiFi si GPS. Se pare ca anumite probleme nu au putut fi rezolvate prin intermediul update-urilor software, iar compania taiwaneza incearca sa repare micile neajunsuri.

Intrucat inca exista utilizatori care nu pot folosi functia de geotagging sau aplicatii care necesita localizare geografica, ASUS ofera tuturor sansa de a primi gratuit un modul GPS extern, care se conecteaza in partea de jos a tabletei.

GPS Extension Kit si va fi livrat tuturor celor care semnaleaza probleme in legatura cu semnalul primit de la sateliti. Acest accesoriu va veni in culoarea tabletei si se va integra bine in designul acesteia. Pentru a beneficia de oferta, utilizatorii de Prime trebuie sa isi inregistreze tableta online pe site-ul oficial ASUS, unde vor fi apoi intampinati cu un mesaj de inscriere.

Partea negativa a acestei situatii este imposibilitatea de a folosi modulul de GPS extern in timp ce tastatura tabletei este conectata.

Citește și: