ASUS introduce Thunderbolt pentru Z77

, 21 Mai, 19:51

ASUS introduce Thunderbolt pentru Z77, mai exact lanseaza doua placi de baza special pentru includerea acestui conector.

Am vazut ceva mai devreme un post pe Facebook al celor de la TweakTown care mi-a atras atentia. ASUS include conectorul Thunderbolt pe doua dintre modelele sale de placi de baza cu chipset Z77. Desigur, este vorba de varful de gama P8Z77-V Premium si P8Z77-V PRO/THUNDERBOLT. Producatorul precizeaza ca sunt si certificate Intel pentru functionarea optima cu acest port.

Prima placa, P8Z77-V Premium, este varful de gama si include 4 slot-uri PCI-Express X16, 2 porturi Gigabit LAN si un conector mSATA SSD pentru cache, numit si Intel Smart Response.

Cea de-a doua placa, P8Z77-V PRO/THUNDERBOLT, detine 3 sloturi PCI-Express X16, un singur conector Gigabit LAN si conectorii pentru interfata video, D-SUB, HDMI, DVI. Nu detine in conector Display Port lucru care este interesant si nici nu vine cu un conector mSATA SSD. Preturile sunt necunoscute in acest moment.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail