ASUS face public un router cu bataie lunga – RT-N12HP

ASUS face public un router cu bataie lunga - RT-N12HP

ASUS a anuntat un router perfect pentru situatiile in care un dispozitiv similar obisnuit pur si simplu nu bate la o distanta suficient de mare. Este vorba de ASUS RT-N12HP.

asus router RT-N12HP

Desi in teorie este un router obisnuit, antenele detasabile de 9 dBi ii confera abilitati speciale cand vine vorba de puterea semnalului. Tot pentru amplificarea razei de acoperire mai vorbim de un amplificator hardware intern de semnal care stie sa profite de respectivele antene pentru a mari acoperirea cu pana la 300% in comparatie cu un router wireless N obisnuit.

In rest, RT-N12HP este compatibil cu standardul n cu viteze de pana la 300 mbps si poate functiona atat ca router cat si ca acces point sau range extender. Acesta suporta crearea a maxim 4 retele wireless separate iar prin interfata intuitiva se pot defini reguli diferite pentru fiecare in parte. Puteti configura latimea de banda aferenta fiecarui SSID sau puteti restrictiona accesul la diferite site-uri. Perfect pentru o cladire cu birouri, RN-N12HP este la fel de util si in scenariile in care vreti sa restrictionati accesul copiilor la Facebook pe o retea in timp ce voi navigati linistiti pe internet. In plus, se pot defini retele de tip „guest” care au acces doar la internet, nu si la resurse din reteaua locala.

Nu avem inca un pret pentru acest dispozitiv, insa ne putem astepta la un pret apropiat de 700-800 lei avand in vedere dotarile detaliate mai sus.

Citește și:
Etichete: