ASUS are GPS pentru Transformer Prime, dar… cu revers

, 17 Apr, 09:40

Asus transformer prime GPS

Intr-o lume in care aproape orice tableta moderna, mai ales daca are si 3G, include functionalitate GPS (Global Positioning System), se pare ca in cazul recentului Transformer Prime cei de la ASUS s-au dat batuti in ceea ce priveste fiabilitatea modulului intern GPS.

Dupa ce in urma cu cateva luni s-a iscat un scandal pe internet legat de proasta functionare a modului GPS din Transformer Prime, abia in aceste zile ASUS a demarat un proiect pentru solutionarea problemei. Ideea vine in forma unui modul GPS extern pentru posesorii de Prime.

Lucrurile se intampla astfel: dupa ce v-ati inscris pe site-ul event.asus.com/ASUSPad/TF201GPS, veti primi prin posta un modul GPS care se conecteaza la conectorul de tip dock al tabletei.

Mai prost este, daca respectivul port va fi ocupat cu GPS-ul, va fi imposibila utilizarea dispozitivului in tandem cu tastatura originala, care apeleaza la… acelasi dock. Desi nu se cunoaste si o data precisa de livrare a acestui modul, daca sunteti interesati de dispozitiv ar fi bine sa retineti ca pana la 31 iulie aveti dreptul sa va inscrieti pe respectiva pagina de internet.

Daca nu vreti sa fiti nevoit sa alegeti intre functionalitatea GPS si o tastatura de calitate cand vine vorba de tabletele ASUS recente, mai puteti alege un Transformer Prime TF700T sau Transformer Pad 300. Din pacate, aceastea din urma se gasesc un pic mai greu in tara noastra, dar…

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Si rahatul e romanesc sau turcesc, al’ pe care-l mancati acolo? E bun? Tf300 respectiv Tf700 nici nu au fost lamsat oficial worlwide (seria de lansari incepe saptamana viitoare), deci asta cu „mai puteti alege un Transformer Prime TF700T sau Transformer Pad 300. Din pacate, aceastea din urma se gasesc un pic mai greu in tara noastra, dar…” este can-can ieftin, gratuit, rautacios si mai grav, inexact.

Alexandru Puiu

Nu e can can ieftin, pur si simplu nu e can can autohton. Problema cu prime-ul desi este internationala, si de aici perfect valabila stirea, e adevarat ca cele doua modele mentionate in ultimul alineat nu se gasesc la noi. Ideea din spatele mentionarii TF700 si TF300 era ca daca nu va convine problema cu GPS-ul de la Prime puteti astepta unul din viitoarele modele de tablete de la ASUS.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail