ASUS are GPS pentru Transformer Prime, dar… cu revers

ASUS are GPS pentru Transformer Prime, dar... cu revers

Asus transformer prime GPS

Intr-o lume in care aproape orice tableta moderna, mai ales daca are si 3G, include functionalitate GPS (Global Positioning System), se pare ca in cazul recentului Transformer Prime cei de la ASUS s-au dat batuti in ceea ce priveste fiabilitatea modulului intern GPS.

Dupa ce in urma cu cateva luni s-a iscat un scandal pe internet legat de proasta functionare a modului GPS din Transformer Prime, abia in aceste zile ASUS a demarat un proiect pentru solutionarea problemei. Ideea vine in forma unui modul GPS extern pentru posesorii de Prime.

Lucrurile se intampla astfel: dupa ce v-ati inscris pe site-ul event.asus.com/ASUSPad/TF201GPS, veti primi prin posta un modul GPS care se conecteaza la conectorul de tip dock al tabletei.

Mai prost este, daca respectivul port va fi ocupat cu GPS-ul, va fi imposibila utilizarea dispozitivului in tandem cu tastatura originala, care apeleaza la… acelasi dock. Desi nu se cunoaste si o data precisa de livrare a acestui modul, daca sunteti interesati de dispozitiv ar fi bine sa retineti ca pana la 31 iulie aveti dreptul sa va inscrieti pe respectiva pagina de internet.

Daca nu vreti sa fiti nevoit sa alegeti intre functionalitatea GPS si o tastatura de calitate cand vine vorba de tabletele ASUS recente, mai puteti alege un Transformer Prime TF700T sau Transformer Pad 300. Din pacate, aceastea din urma se gasesc un pic mai greu in tara noastra, dar…

Citește și: