Ariel lucreaza la un simulator auto un pic mai autentic

Ariel lucreaza la un simulator auto un pic mai autentic
14:20 07.05.2012

ariel-and-motion-simulation-tl1

Chiar daca nu va spune nimic numele de Ariel, merita sa retineti ca Ariel Atom, una din creatiile companiei, este o masina sport extrem de pefromanta. Din acest motiv, creatorul de masini a colaborat cu Motion Simulation pentru a atinge un nivel de simulare extraordinar pentru o experienta auto autentica, dar nu numai. Avand in vedere ca simulatoarele nu sunt niste dispozitive gandite pentru mediul casnic, este placut sa vezi ca unele companii incearca sa aduca asfel de experiente in mainile cat mai multor utilizatori.

TL1, desi este gandit pentru a reconstitui o experienta de curse autentica, mai interesant este modul in care reuseste sa faca acest lucru.

Printr-un sistem de proiectie care inconjoara utilizatorul, cu ajutorul a 3 proiectoare care functioneaza ca unul singur, avem practic un ecran curbat cu o raza de acoperire de 180 grade. Avand in vedere ca experienta de interactiune nu mai este periclitata de marginea ecranelor dintr-un aranjament clasic de tip EyeFinity, de exemplu, aceasta solutie are toate sansele sa fie un succes. Scaunul integrat in ansamblu poate fi ajustat pentru a gazdui orice tip de utilizator, iar contra unei sume suplimentare acelasi scaun poate vibra sau te poate zgudui in conformitate cu actiunea de pe ecran.

La capatul celalalt al firului, este nevoie de un sistem cu o placa sau placi grafice care sa poata afisa o rezolutie de 5760 x 1200. Pe de alta parte, este suficient si un desktop cu Windows XP, nici macar Windows 7, chiar si daca acesta din urma este suportat.

Simulatorul TL1 poate fi deja comandat pentru aproximativ… 18.573 dolari pentru configuratia de baza. Daca nu sunteti convinsi inca de utilitatea ansamblului, vizionati clipul de mai jos:

ariel-atom-simulatori

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI