13 apr. 2012 | 13:20

Arhiva personala Facebook, disponibila pentru download

ACTUALITATE
Arhiva personala Facebook, disponibila pentru download

Stim deja ca Facebook cunoaste mai multe despre noi decat orice alta entitate de pe internet. Pe celebra retea sociala avem practic toate informatiile personale, fotografiile, clipurile si gandurile pe care vrem sa le impartasim cu prietenii. Ei bine, acestea sunt doar cateva dintre informatiile pe care Facebook le stie despre noi, iar in curand vom afla de fapt cate detalii stocheaza.

Acest lucru este posibil prin utilizarea noii functii Download Expanded Archive, care ofera posibilitatea de a descarca absolut toate informatiile pe care gigantul online le stocheaza despre fiecare utilizator in parte.

Evident, nu oricine poate sa descarce aceste informatii, ci numai utilizatorul in cauza are acces la propria arhiva. Pe langa lucrurile evidente, precum fotografiile si postarile zilnice,  avem acum acces si la toate IP-urile de pe care am accesat Facebook-ul, toate numele sub care am activat pe retea si cererile de prietenie pe care le-am trimis.

Noua functie va fi la randul ei dezvoltata in viitor pentru a include toate cele 84 de categorii de informatii pe care Zuckerberg le stie despre utilizatori. Momentan, nu este disponibila pentru toata lumea, insa va aparea in sectiunea Account Settings in saptamanile ce urmeaza.