Archos anunta Carbon 97 – prima tableta dintr-o noua serie cu ICS

Archos anunta Carbon 97 - prima tableta dintr-o noua serie cu ICS

Archos Carbon

Desi mai are mult de munca pana sa aiba un nume sinonim cu produse de inalta calitate, Archos este cu siguranta unul dintre producatorii care fac eforturi foarte mari pentru a calcula o medie cat mai buna intre pret si performanta.

Incercand cel mai probabil sa concureze cu Nexus 7, Archos 97 Carbon este cea mai noua creatie a producatorului francez si prima dintr-o noua linie de tablete intitulata Elements. Noul gadget vine cu un ecran de 9,7 inci cu o rezolutie de 1024 x 768, foloseste un procesor ARM tactat la 1 GHz si are 1GB RAM. In plus, vine cu o camera frontala si una posterioara, 16GB memorie interna, plus posibilitatea de extindere a spatiului de stocare prin carduri MicroSD.

Desi calitatea constructiei, avand in vedere pretul de 250 dolari, ridica ceva semne de intrebare, faptul ca s-au orientat care aluminiu eloxat pentru carcasa demonstreaza intentia producatorului de a se alinia la trendurile actuale.

Noua tableta Carbon 97 va ajunge pa piata pana la sfarsitul acestei luni, in timp ce fratii mai mici de 7, respectiv 8 inci, nu au inca un termen de livrare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: